Produsentassistent Voksenåsen Sommerakademi

Er du glad i å jobbe med musikk? Liker du å arrangere konserter, og er ikke redd for å ta i et tak? Da kan det hende det er deg vi ser etter til å jobbe med oss i sommer!
Vi trenger en produsentassistent til å være en del av vårt team under Voksenåsen sommerakademi 2022.

Voksenåsen – senter for svensk-norsk samarbeid driver kontaktskapende virksomhet med hensikt å øke den gjensidige forståelsen og kunnskapen mellom svensker og nordmenn innen samfunnsliv, språk og kultur, med spesiell forankring i interkulturelt- og internasjonalt utbytte, likestilling og barn og unge.

Voksenåsen sommerakademi er sommerkurs for svært talentfulle ungdommer og studenter i alderen 18-28 år. Gjennom 25 år har kurset bygd seg opp til å bli et av de største og mest anerkjente klassiske mesterkursene i Europa, og består av mesterklasser, konserter og foredrag.

Du vil bistå i de siste forberedelsene før kursstart, og under kurs ha ansvar for planlegging og gjennomføring av de daglige huskonsertene, i tillegg til hjelpe til med rigging, klargjøring av rom og annet forefallende arbeid.

Du ser raskt hva som behøves å gjøres, du er ikke redd for å ta i et tak, ingen arbeidsoppgaver er for små eller store, og du beholder roen i stressede situasjoner.

Musikkfaglig bakgrunn er en fordel, men ikke et krav.

Kommunikasjon vil foregå både på norsk og engelsk, da det også er mange av deltakerne som ikke er norskspråklige.

Vi kan tilby et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø, førstehåndserfaring i arrangementsproduksjon – og gjennomføring, samt to uker fylt med musikk i hver eneste krik og krok på toppen av Oslo.

Kan du tenke deg å jobbe med konsert-, kultur- eller arrangementsproduksjon gir dette en god smakebit.

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til produsent Ingvild Walthinsen Amundsen ingvild@voksenaasen.no tlf. 400 42 428 innen 22. mai.

Lønn etter avtale, kost og losji på Voksenåsen hotell i kursperioden inngår

Arbeidsstart: etter avtale i uke 30
Arbeidsslutt: 13. august