Møt våre piano og harpe lærere under årets Sommerakademi.

«Christopher Park er en pianist som fenger med sin fascinerende tekniske beherskelse, forbløffende musikalske modenhet og en spesielt intens fremføringsstil» – dette var juryens forklaring da de tildelte Christopher Park den anerkjente Leonard Bernstein Award i 2014.Christopher Park, en tyskfødt musiker, har spilt i mange viktige ensembler som blant annet Wien symfoniorkester, Frankfurt Radio Symphony, Elbphilharmonie Orchestra, WDR Sinfonieorchester, Deutsche Symphonie- Orchester Berlin, Den Norske Opera, Ungarsk nasjonalfilharmoni, Spansk nasjonalorkester, Royal Philhamonic Orchestra of Galicia, Singapore Symphony Orchestra, China NCPA Orchestra, Shanghai Symphony Orchestra, Seoul Philharmonic, Orchestre de chambre de Lausanne, English Chamber Orchestra, Munich Symphony Orchestra og Bamberg Symphony.

Så langt har han jobbet med dirigentene Christoph Eschenbach, Paavo Jarvi, Sebastian Weigle, Jukka-Pekka Saraste, Ion Marin, James Gaffigan, Zsolt Hamar, og Dimitri Kitaenko. Han har spilt konserter verden rundt og spilt på ulike arrangement som for eksempel Ravinia Festival, Lucerne Festival, Klavierfestival Ruhr, Rheingau Music Festival og Schleswig-Holstein Music Festival. Som solist har han debutert i anerkjente konserthall som Barbican Centre London, Concertgebouw Amsterdam, Elbphilharmonie Hamburg, Musikverein & Konzerthaus Vienna, Konserthus Stockholm, Den Norske Opera, Müpa Budapest, Gulbenkian Lisboa, Philharmonie Berlin, Seoul Arts Center, Kennedy Center Washington D.C, mm.

I tillegg til soloalbumet hans med Deutsche Grammophon er hans CD med verk av Schumann, Stravinsky og Neuwirth feiret i europeiske magasiner, «strålende innspilling» og «referanseversjon». Den er utgitt med Oehms Classics.

Christopher Park ble inspirert og påvirket av to store musikalske tradisjoner i løpet av sine studier. Den første var den russiske skolen Lev Oborin med Lev Notchenny og den andre var den tyske skolen til Wilhelm Kempff med Joachim Volkmann.

Park underviste tidligere i Frankfurt, Tyskland ved både Hochs Konservatorium og the University of Music and Performing Arts. Siden 2021 har han vært professor ved Norges Musikkhøgskole i Oslo.

Isabelle Perrin, tidligere harpist ved Orchestre National de France, har gitt konserter og konsertopptredener over hele verden som har ført henne til en virkelig internasjonal karriere. Hun har også spilt inn en rekke CD-er, inkludert harpesolorepertoar, kammermusikk og konserter fra 1700-tallet til samtidsmusikk. Isabelle er en hengiven lærer, og gir mesterklasser over hele verden, og etter å ha undervist ved Ecole Normale de Musique de Paris er hun nå professor i harpe og strykeleder ved Norges musikkhøgskole i Oslo og utnevnt gjesteprofessor ved Det Kongelige Musikkhøgskole i London. President og kunstnerisk leder for det 6. European Harp Symposium holdt i Frankrike, Isabelle er for tiden kunstnerisk leder for WHC, æresmedarbeider ved Royal Academy of Music i London og har blitt utnevnt til ridder av den franske Arts et Lettres-ordenen av det franske departementet av kultur og kommunikasjon.

Søknadsfrist er 7. april, 2024.

Søk her!