Vi er glade over å ønske Linda Taube Sundén, Tom Ottar Andreassen, og Gitte Marcusson velkommen tilbake til Voksenåsen Sommerakademi 2024.

Gitte Marcusson er professor for fløyte ved Royal College of Music i London. Samtidig som hun underviser ved RCM, underviser hun internasjonale studenter i studioet hennes også basert i London. Hun har undervist flere kjente fløytister som: Katherine Bryan, solofløytist ved Royal Scottish National Orchestra, Adam Walker, solofløytist ved London Symphony Orchestra, Alex Jakeman, solofløytist ved BBC Philharmonic, og Joshua Batty, solofløytist ved Sidney Symphony Orchestra. Gitte har undervist ved Chethams School of Music i 16 år og er svært ettertraktet som gjesteprofessor ved flere konservatorium og høyskoler verden rundt. Hun er grunnlegger og direktør for Nordic Flute International Summer School. Hun er medlem av fakultetet ved Wildacres Flute Retreat i North Carolina og professor ved den prestisjefylte Old Ox Festivalen i Stockholm.

Tom Ottar Andreassen er alterende solofløytist i Oslo Filharmoniske Orkester og 1. fløytist i Det Norske Kammerorkester. En av Norges fremste blåsere, han er en ofte ettertraktet solist og kammermusiker, og har gjort en rekke innspillinger. Han er professor i fløyte ved Norges musikkhøgskole.

Linda Taube Sundén har vært solopiccolo i Sveriges Radios Symfoniorkester siden 2008, og var før det ansatt i Göteborgs Symfoniker under åren 2001-2008. Hun gjester jevnlig orkestre rundt om i Norden og underviser i piccolo på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og fløyte på Lilla Akademien. I tillegg har hun undervist bl.a. på Musikhögskolan i Göteborg og på Birkagårdens Folkhögskola i Stockholm.

Kurset for blåsere er fra 30. juli – 3. august, 2024.

Søknadsfristen er 7. april, 2024.

Søk her!