Vi er veldig glade for å kunngjøre et helt nytt kurs under vår Summer Academy Voice 2023! Kurs med fokus på ny musikk sammen med den Pulitzerprisvinnende librettisten Royce Vavrek og komponisten Rachel J. Peters.

Deltakerne vil bli tildelt arier og sanger, spesielt skrevet for de utvalgte sangerne av Vavrek og Peters. Deltakerne vil jobbe sammen med Vavrek og Peters i løpet av uken, som avsluttes med verdenspremiere på Oslo Kammermusikkfestival den 5. august.

Dette programmet er en intensiv fordypning i moderne opera og musikkteater gjennom et bredt utvalg av dagens mest enestående komposisjonelle stemmer. Deltakere som er ivrige etter å fortelle nye musikalske historier oppfordres til å søke og en interesse for å flytte klassisk musikk inn i fremtiden er en fordel!

Royce Vavrek er født i Canada, men er nå en Brooklyn-basert librettist og tekstforfatter som har blitt kalt “en av de mest berømte og ettertraktede librettistene i verden”.

Komponist/librettist Rachel J. Peters skriver eksklusivt for stemmer og for scenen, og har skrevet en rekke operaer, musikaler og konsertverk.

NÅR: 31. juli – 5. august