Vi er heldige som har Åshild Kyvik Bauge og Ståle Ytterli som lærere i juniorvokal programmet uke 1 av Sommerakademiet (31. juli – 4. august).

ÅSHILD KYVIK BAUGE

Åshild Kyvik Bauge fullførte sin lærerutdanning fra Musikkavdelingen ved Bergen lærerhøgskole og vokallærerutdanningen fra Musikklærernes Landsforbund, før hun tok mastergrad i sang ved Norges musikkhøgskole. Siden 1996 og frem til i dag har Åshild vært talelærer ved Rud videregående skole i Bærum. Hun var tilknyttet Norges musikkhøgskole i 15 år som deltidslærer og høyskolelektor, inntil hun ble ansatt som førsteamanuensis i vokaldidaktikk ved Barratt Due musikkinstitutt i 2005.

STÅLE YTTERLI

Ytterli har studert i Oslo, København og New York. Han er en sanger med et bredt repertoar som spenner fra middelaldermusikk til moderne musikaler. De siste årene har han jobbet mest med teater, musikaler, underholdningsmusikk som tidlig jazz/ragtime og tango. Han er også en ettertraktet sangpedagog og er tilknyttet Norges musikkhøgskole og Det Norske Teatret som sangpedagog. Han underviser også i dramafag ved Norges musikkhøgskole.

Husk å søk Sommerakademiet innen 16. april.