Møt hornlærerne for MusiPæd 2024. Et intensivt kurs for unge messingblåsere med mesterklasser, diskusjoner og seminarer. MusiPæd vinterkurs er et samarbeidsprosjekt mellom Voksenåsen musikkakademier og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

ESA TAPANI

Esa Tapani (1968) begynte å spille horn ved Lappeenranta musikkskole i 1979. Deretter studerte han ved Helsingfors konservatorium og Sibelius-akademiet og besto eksamen med høyest karakter. 

 I årene 1990-92 spilte Tapani i Helsinki Philharmonic Orchestra og 1992-95 i Sveriges Radios symfoniorkester. Fra 1995-2007 var han engasjert i det finske radiosymfoniorkesteret. Tapani har også spilt siden 1986 i Avanti! Kammerorkester som spesialiserer seg på moderne musikk. Fra 2007 er Esa Tapani professor ved Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Frankfurt am Main.

JAKOB KEIDING

Jakob Keiding har vært medlem av EU-ungdomsorkesteret, DR Symfoniorkesteret og det Østeriske Radiosymfoniorkester (ORF) i Wien.

Siden 1993 har han vært solohornist i Sjællands Symfoniorkester. Han har som solohornist medvirket ved produksjoner med Opera de Lyon, Göteborg Symfonikerne og Sinfonie Orchester des Bayrischen Rundfunks. Han har spilt utallige kammerkonserter i inn- og utland som medlem av bl.a. Ensemble Kontrapunkte, Ensemble die Reihe, Den Danske Blæseroktet, Blæserensemblet Selandia og Keiding-Ensemblet.

Som underviser var han fra 2003-2009 tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium, og siden 2013 har han vært undervist ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. 

Les mer her.

Søk her. Søknadsfrist 1. oktober, 2023.