Vi er så heldige som kan tilby et program for harpe i årets Sommerakademi uke 1 (31. juli- 5. august). I år er vi heldige som har Isabelle Perrin og Erik Groenestein-Hendricks som harpelærere. Stephen Parker underviser i Alexander teknikk.

ISABELLE PERRIN

Isabelle Perrin, tidligere alternerende soloharpist med Orchestre National de France, og har gitt konserter og konsertopptredener over hele verden. Isabelle er en dedikert lærer og gir mesterklasser over hele verden. Hun har tidligere vært lærer ved École Normale de Musique de Paris, men er nå professor i harpe, og leder for strykere, ved Norges musikkhøgskole i Oslo. Isabelle er også gjesteprofessor ved Royal Academy of Music i London.

ERIK GROENESTEIN-HENDRICKS

Erik Groenestein-Hendriks har vært hovedharpist i Göteborg Symfoniorkester siden 2013. Som solist har han blitt spurt om å spille med orkestre over hele verden, som Göteborg Symfoniorkester, Camerata Nordica, Musica Vitea og Norrlands Opera.

Siden 2015 har Erik undervist ved Högskolan för Scen och Musik ved Göteborgs universitet.

STEPHEN PARKER

Stephen Parker underviser i Alexanderteknikk til mange kjente musikere og skuespillere i Norge. Han driver private praksiser i Bergen og Oslo, og arbeider med mange musikere i flere nasjonale orkestre i både Norge og Sverige, blant annet Den Nasjonale Opera i Oslo, Bergen Filharmoni, Göteborg Symfoniorkester og Göteborgsoperaen. Han har også en fast stilling ved Norges musikkhøgskole hvor han underviser både studenter og lærere.

Husk å søk Sommerakademiet innen 16. april.