Vi er heldige som har Diemut Poppen og Stephanie Baer som bratsjlærere i strykerprogrammet uke 2 (7. august – 11. august).

DIEMUT POPPEN

Diemut Poppen er en av de mest fremragende bratsjistene i sin generasjon. Som solist og kammermusiker har hun opptrådt på de viktigste musikkscenene rundt om i verden.

Poppens repertoar er eksepsjonelt bredt. Det spenner fra de klassiske bratsjkonsertene til alle kombinasjoner av kammermusikk så vel som samtidsmusikk. Flere komponister har skrevet nye stykker til henne.

Diemut Poppen er professor i bratsj og kammermusikk ved Hfm Detmold, ved Escuela de Musica Reina Sofia Madrid og ved Zürcher Hochschule der Künste.

STEPHANIE BAER

Stephanie Baer, direktør for strengstudier, professor i bratsj og professor i kammermusikk ved NYU, har vært et aktivt medlem av New Yorks musikalske samfunn i mange år. Baer er en erfaren kammermusiker og har turnert mye i Europa, Asia og Afrika.

Hun er tidligere solobratsjist i New Jersey Symphony og har opptrådt med Orpheus, New York City Ballet, New York City Opera, Brooklyn Philharmonic og mange andre ensembler i New York området. Baer har vært på fakultetene Bard College, Vassar College og Conservatory of Music ved Brooklyn College.

Husk å søk sommerakademiet innen 16. april.